sunnuntai 8. syyskuuta 2013

DIY


Nostin polkupyörän pois nurmikkohommien alta rappusten viereen ja riisuin siltä kesäkoristeet.
Tarakalla ollut laatikko, entinen hylly oli tullut tiensä päähän...paitsi että muutamalla ruuvilla sain sen kasaan ja kestämään vielä ensi talven.
Laatikko oli kyllä aika huonossa kunnossa. Niin huonossa, että pieni kokeilu tämä esikuvana ei sitä voisi ainakaan pilata. Vaikka olisi ehkä kannattanut laittaa apuviivat viivottimella eikä luottaa käsivaraan.
Pihahommissa ollaan jo loppusuoralla. Sitä ja tätä pientä puuttuu. Semmoista, jonka tekeminen vie aikaa mutta joka ei oikeastaan näy ellei se ole tekemättä. Kuten juoksutorvien alle laitetut tötteröt.  Luulisi pikkuhommaksi mutta ensin piti kaivaa kertaalleen asennetut salaojaputket oikeille paikoilleen...
Ja tuommoisia tolpan paalutolpan peittäviä valuja varten askartelin ensin sopivat muotit ennekuin pääsin betonihommiin. Ja jokainen betonihommia tehnyt tietää, että kuivumista on vaan maltettava odottaa.


Sain viime keväänä kevätlahjaksi sinipunavaulan. Minulle ihan uusi tuttavuus. Googletin hoito-ohjeita ja laitoin kasvin villiviinin viereen terassin nurkalle vähän epäillen. Mutta enpä epäile enää yhtään. Ensi kesäksi on hankittava samanlainen upeus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti