maanantai 18. toukokuuta 2015

Operaatio alakerta

Remppamme loppurutistus (ennen uuden kierroksen alkua?) on nyt edessä.
Alakerran portaikko, sokkeloinen ja kapea käytävä, pari kellarikomeroa ja autotalli kaipaavat vielä remppamiehen ja-naisen kosketusta.
Tarkoitus olisi uusia sähköt ja eristää ulkoseinät, uusia kolme alakerran ikkunaa ja siinä sivussa tehdä pientä pintaremppaa.
Aloitettiin viikonloppuna sitten autotallin tyhjentämisestä.
Tässä kuvassa oikean seinustan hyllyt kamoineen ovat jo siirtyneet evakkoon ja tällä hetkellä vasemmalla seinällä ollut kasa epämääräisiä lautoja( jopa 50 vuoden takaa )ja lankkuja on siirtynyt moottorisahakäsittelyn jälkeen odottelemaan halonhakkaajaa autokatokseen.
Kunhan autokatos tyhjenee, jatkuu tallin tyhjennys ja sitten oma urakkani; pintojen putsaus, kolojen täyttäminen ja katon ja seinien maalaus.
Sähkömiesten käynnin jälkeen pitää vielä suunnitella miten kaikki työkalut ja tavarat sijoitetaan niin että pari mopoa ja polkupyörää mahtuu talliin. Ja ehkä se autokin.


Tämä portaikko on oikeasti tämän kesän remppakohteista se tärkein.
Ei ole mieltä ylentävää hipsutella tämän kaaoksen läpi kodinhoitohuoneeseen tai ohjata kavereita nauttimaan uuden saunan löylyistä.
Eristettä seinään, maalia joka puolelle, uudet sähköt ja ikkuna.
Siinäpä se!

Ja kyllähän sitä työsarkaa riittää näissä käytävissäkin.
Vanhat vihreät ovet ajattelin ensin raapsutella puhtaiksi, vähintäänkin maalata mutta toisaalta, entäs jos jättäisinkin ne alkuperäiseen asuunsa?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti