perjantai 7. elokuuta 2015

Autotallin ovi

 
Siinä kävi niin kuin usein tuppaa käymään.
Mietitään että tuo autotallin ovi on kyllä ihan hyvä ja jämäkkä mutta vähän turhan kapea nykyautojen kokoa ajatellen. Että sitten joskus voitaisi hankkia uusi, leveämpi ja sellainen nosto-ovi kaukosäätimellä. Mutta että olisi varmaan hyvä varautua sellaiseen kun laitetaan niitä sähköjä tuonne alakertaan...
Ja sitten paikalle astelee sopivasti ovikauppias ja sittenhän on ihan tosissaan otettava selvää niistä nosto-ovista ja niiden ominaisuuksista.
Lopulta päädyimme Profidoor -nimisen ovifirman asiakkaiksi. Myyjä oli itse asentaja ja hänen kanssaan pohdittiin valmiiksi meidän oviprojektin , kirjaimellisesti, kynnyskysymykset.
Ake auttoi asennustouhuissa, siis lähinnä purkuhommissa ja pohjahommissa, jotka meidän tapauksessa tarkoittivat vanhan kynnyksen poispiikkausta ja pienoisia valuhommia sekä sitten aukon reunojen ulkoverhoilun uusimisen.
 
Hurjan paljon erilainen ei meidän uusi ovi ole ulkonäöltään entiseen verrattuna mutta sitten kun autotalli on TÄYSIN valmis on ihana ajaa auto sinne tarvitsematta varoa peilejä ja nousematta autosta...
 
 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti