torstai 12. toukokuuta 2016

Iso kasa tyynnyjä ja kaksi korituolia sekä nillitystä nettishoppailusta

Kuukausi sitten ässän mallinen selkäni nikamasiirtymineen ja kulumineen operoitiin useamman ruuvin ja titaanipalasen avulla suoraksi. Pikku hiljaa totuttelen rangan uuteen asentoon ja yritän välttää isompia touhuja. Helpommin sanottu kuin tehty sillä kirjojen ja telkkarin annin lisäksi olen kaivautunut yhä syvemmälle netin kaiken maailman ihanille sivustoille ja mieli palaa päästä pihalle tekemään vaikka mitä!

Lämpiminä ja aurinkoisina päivinä olen tepsutellut ympäri pihaa (ja keksinyt kaikenlaista puuhaa "sitten kun") Kovin pitkään en jaksa pystyssä olla joten Ake kantoi vintiltä vanhan hetekan terassille minulle daybediksi. Matto patjaksi ja paljon tyynyjä tukemaan minut hyvään asentoon.  Ihan mielelläni menen välillä tuonne lepäämään.


Osa tyynyistä on viime kesänä ompelemiani farkkutyynyjä ja muutaman romanttisemman pitsityynyn ompelin pikkuhiljaa sitä mukaan kun selkä kesti istumista.

 
Kodinhoitohuoneeseen olen haaveillut paria korituolia jossa voisi istuskella saunan jälkeen.
Meidän vanhat korituolit eivät kokonsa puolesta mahtuneet tuonne sillä huoneen ovi on vain 70 cm leveä.
Parolan rottingin korkeampi Lumikenkä -tuoli olisi ollut SE tuoli mutta taloudellisista seikoista johtuen ne olivat vielä unelmointilistalla. 
Helmikuussa pongasin Anntila.comista Annon mustat kivannäköiset korituolit ja kun oikein telkkarissa mainostettiin alennuksesta niin ostoskoriinhan ne menivät. Mutta tuoleja ei sitten kuulunutkaan. Soittelin asiakaspalveluun josta kerrottiin että tuolit ovat tulossa mutta vasta maaliskuun lopulla. Odotetaan, ajattelin. Tuoleja ei alkanut kuulua määräaikaan mennessä joten soitin asiakaspalveluun uudelleen. Ovat tulossa sanottiin. Viikon kuluttua sain epämääräisen sähköpostin jossa luki "tuotetta ei saatavilla". Miksi? Eikös sen pitänyt olla jo tulossa? Soitto asiakaspalveluun jossa hämmentynyt asiakaspalvelija ei asiasta tiennyt yhtään mitään. Laitoin minä kyllä sähköpostiakin sinne asiakaspalveluun ja pyysin siihen vastaamaan mutta taitavat olla liian kiireisiä sitä tekemään...
Ei tarvitse Anttila.comista meille mitään tilata.

Synttäreitteni kunniaksi sain alennuskupongin Kodin1:een. Sielläpä sattui olemaan juuri samoja tuoleja ruskeana! (No onhan se samaa firmaa Anttilan kanssa) Postimyyntipuolella minulle sanottiin, ettei alennus koske korituoleja koska ne eivät ole huonekaluja vaan puutarhahuonekaluja!!!
Ihan uskomatonta! Päätin kuitenkin kokeilla onneani paikallisessa myymälässä. Soitto sinne ja minut toivotettiin iloisesti tervetulleeksi hakemaan tuolit ja alehintaan!  


Tuolien välissä on pieni metallinen pöytä jonka löysin kirpparilta ja jonka tarkoitus oli mennä pihalle kukkapylvääksi mutta pienen puukannen avulla siitä tuli kiva pikkupöytä johon laskea saunajuomat.Korituoleille ompelin gobeliinista tyynyt. Gobeliinista tein aikoinaan patjan tässä tilassa aiemmin olleeseen puusohvaankin. Sohvan ulkoistin alaoveen pieleen. Jos joku vaikka haluaisin saunan jälkeen vilvoitella siellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti