tiistai 7. kesäkuuta 2016

Valoa pimeyteen

Vaikka päivät ovat vielä pitenemässä, voi ihan hyvin varustautua vääjäämättä koittavaan pimeään aikaan. Varsinkin, jos tekemiset ovat kovin vähissä ja sattuu löytämään vintistä kullan kukertavan keittiölampun ja muistaa että autotallissa on vielä mustaa spray-maalia...


Kun lampusta riisuu turhat sähköt ja irrottaa lasikuupan, voi selkävaivainenkin ihan helposti tuunata kultauksen piiloon mustan maalin alle.
Tätä lamppua ei ole enää tarkoitus laittaa keittiöön, sisälle ollenkaan, vaan ulos oven pieleen.


Ihan pimeäksi ei tämä lamppu jää vaikka sähköt otettiinkin pois sillä minulla on kasapäin "jouluvaloja" joista yhden rimpsun aion tunkea tuon kuupan sisään. Kunhan yöt alkavat taas pimentyä.

 
 Ihan mukavalta lisältä tämä mustaksi spreijattu vempele näyttää noiden muiden mustien juttujen seassa tuossa oven pielessä.
5 kommenttia:

 1. Ihana idea tehdä lampusta pihalle uuden lampun :) Meillä on maalausremontti ja pikkuhiljaa voin alkaa miettiä pikkuteranssin sisustamista. Jospa minäkin löydän sopivan lampun vaikka pöydälle.
  Laitanpa lukulistalle sinun blogisi.
  Voit myös kurkata minunkin blogiini !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Idean lampuntuunaukseen sain viime syksyiseltä ulkomaan reissulta. Siellä näitä lamppuja oli erään hotellin terasseilla.
   Aikaisemmin olen tuunannut vanhan öljylampun repimällä sen osan pois josssa on sydän ja laittamalla tilalle Clas Ohlsonilta ostetun sähkölampun. Oikeastaan olen lamppuhullu...
   Kävin kurkkaamassa sinun blogissasi ja joulun alla varmaan "varastan" joitakin ideoitasi joulukortteihin! Ne sinun olivat ihania!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kiva lamppuidea! Ja pikaista toipumista ja hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Päivä päivältä tuntuu elämä paremmalta ja suoraselkäisemmältä. Kyllä mä koulun alkuun mennessä olen taas ihan kunnossa.

   Poista