torstai 16. elokuuta 2012

Onni onnettomuudessa

Keskikerroksen vessassa on tai oli semmoinen peilikaappi, jossa on valo ja sähköpistoke kaapin sisällä. Ihan kamala. Epäkäytännöllinen ja antoi aika huonon valonkin. Ajattelin kuitenkin,että menettelee, kunnes on keskikerroksen vuoro päästä rempan alle. Kunnes sitten kolautin pääni auki jääneeseen kaapin peilioveen sillä seurauksella, että peili lensi iloisesti lattialle ja meni rikki. Ihan vahingossa, sen verran kipeä kuhmu siitä tuli, ettei semmoista tahallaan tee.
Ake lupasi, että saan pyytää sähkömiehiä laittamaan vessaan uuden lampun ja seinälle sähköpistokkeen. Peiliksi laitettiin yläkerrassa ollut pyöreä kukkakoristeinen peili.
En ikinä olisi voinut uskoa, että näinkin pienellä muutoksella koko vessan tunnelma muuttui! Nyt ei ole kiire sen isomman rempan. Nuo koukeroiset kaakelitkin näyttävät kivalta uuden lampun valossa.
No kaappitilaa menetettiin mutta suurin osa tuon avohyllyn tavaroista siirtyy yläkerran kylppäriin kunhan muutamme makuuhuoneenkin yläkertaan.
Ja on meillä yläkerrassakin tapahtunut edistystä. Katot on koolattu ja sähkömiehet viritelleen kattoon ja seinille omia johtohässäköitään. Seuraavaksi pitäisi hakea kuorma sisustuskyprokkia seiniin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti