lauantai 20. toukokuuta 2017

Koulujuttuja

Kun kotona ei tunnu valmistuvan mikään (monta rautaa tulessa mutta mitään ei valmiiksi viitsi/jaksa/ehdi tehdä) niin tässäpä kuvapläjäys puhelimesta eli tämän loppukevään töitä joita olemme eppuluokkalaisten kanssa koulussa tehneet:



Pääsiäisen aikoihin nappasin tämän tiputyön idean Pinterestistä. Kylläpä tykkäsivät oppilaat väritellä noita tipuja kun käytössä oli "normaalikokoisten" pensseleiden lisäksi ihan minikokoisia.

Pöllöjuttuja olen teettänyt useana vuonna.
Nämä vesiväreillä ruskeaksi värjätystä sanomalehtipaperista sulkansa saaneet ovat oma lempparini.


Nämä puutyöpöllötkin ovat vanhoja tuttuja.


Pinterestistä on näiden ketjuvirkkauksella täytettyjen pöllöjen alkuperäinen idea.



Äitienpäivälahjaksi tehdyt pannunaluspöllöt ehdin paketoida ennenkuin muistin kuvata ne mutta nekin olivat niitä monta kertaa tehtyjä...
Äitienpäiväkorttien idean sain Pinterestistä.


Monista askarteluista ja ompelutöistä jää pientä huopasiprua. Sitä olen useasti hyödyntänyt tämmöisten siprumatojen tekemisessä.


Pinterestissä oli kuva aaltopahvista tehdyistä ötököistä ja sehän sopi tosi hyvin meidänkin luokalle sillä olimme juuri opetelleet Ötökkätanssi-kappaleen musiikin tunnilla.


Tällä viikolla piirtelimme vahaväreillä kukkaniittyjä ja askartelimme niitylle vielä perhosetkin.




1 kommentti:

  1. Kauniita ja kivoja kuvia. Monenmoista olette näprännyt.
    Muistan silloin huonoina vuosina, kun olin esikoululaisten ryhmässä töissä, niin piti säästää kaikista materiaaleista. Sitä sit piti keksiä ja säästää kaikki materiaali mitä yli jäi.
    Siitähän sai tehdyksi vaikka mitä kun kaikki silput löytiin yhteen :) :)

    VastaaPoista