maanantai 22. lokakuuta 2012

Ei mitään valmista

Tuntuu taas siltä, että remppa ei etene ollenkaan. Mitään valmista, näyttävää valmista, ei ole esitellä. Hommat kun ovat olleet sitä pientä näkymätöntä pipertämistä; tasoitusta, hinkkaamista ja hankaamista, pohtimista ja palapelihommia...
Ja onhan tässä ollut syyslomakin. Eikä mikään työloma vaan ihan lomaloma, jonka vietimme Irlannissa. Ensin jokunen päivä Dublinissa ja sitten auton kanssa Kerryyn ja länsirannikolle ihailemaan näitä jylhiä Moherin rantakallioita.


                                                                         
   Tiet olivat kapeita (valitsimme vähimmän mahdollisen määrän moottoriteitä, joten oma vika) ja liikenne vasemmanpuoleista, seikkailua sekin. Mutta ne maisemat!!!


Eikä ollut moittimista yöpymis- ja ruokailupaikoissakaan. Minä, joka en koskaan kotimaassa juo Guinnesia irvistämättä, jouduin myöntämään, että sanonta "Guinnes doesn`t travel" pitää paikkaansa.
Kotona odotti sitten karu todellisuus. Olin odottanut, että ulkorappuset olisivat taikaiskusta valmistuneet meidän loman aikana. Rappuset ovat kyllä muuten valmiit (olivat jo lähtiessä) mutta laatoitus ja kaiteet puuttuvat. Remppamiehet lupasivat, että silloin meidän lomaviikolla tapahtuu mutta olikin sadetta ja nyt on luvattu pakkasta... Pitänee yrittää "sisustaa" tätä karunnäköistä sisäänkäyntiä jollain tavoin. Pieni ilonpilkku on kuitenkin uusi ulkovalo!
Ja ulkovaloja on muuallakin; takapihalla ja pihanpuolella pari tämmöistä tolppavaloa. Kuvan rajasin niin, ettei surkean näköistä pihaa täynnä remppamiesten tavaroita näy.Vähän vaan hiekkaa ja tulevan pihakiveyksen pohjaa.
Viikonloppu meni  pihaa siivotessa ja raivatessa. Talo saatiin reunustettua kivillä ja se olikin fyysiseen työhön tottumattomalle kunnon punttijumppaa.

Sisällä tekisi jo mieli päästä sisustamaan. Keskikerros on täynnä huonekaluja ja tavaroita, joille on valmiiksi mietitty paikka...sitten kun yläkerran remppa valmistuu. Nyt vielä kirjoituspöytä majailee keittiössä.
Ja löytyy meidän huushollista muitakin "sisutusmokia"; piano on edelleen kypäräteline ja lattialla säilytetään yläkerran listoja...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti