maanantai 29. huhtikuuta 2013

Uusi elämä  Uudessa Talo&Koti -lehdessä oli ohje käsityöblogeista tuttuun virkattuuna (puu)henkarin päällykseen. Ihan söpö mutta ei minun juttu, olin aiemmin ajatellut. Paitsi että ideahan on juuri passeli käyttämilleni tunikoille, jotka tuppaavat putoamaan muovihenkareista vaatekomeron lattialle!
Varastoista löytyi vain sinisiä ja valkoista lankaa, joiden rinnalle nappasin maitokauppamatkalla pinkkiä, vihreää ja lilaa. Siis pinkkiä ja lilaakin!!


Neljä näitä nyt on ja lankaa on vielä jäljellä ja vintiltä löytyneitä henkareitakin.

Tykkään kovasti kaikenlaisista kierrätysjutuista. Kirpparilöydöistä materiaalin uudelleen käyttöön. Ja ainahan koulussa on jätemateriaaleista askarreltu. Toissa viikonloppuna olimme Barcelonassa ja vanhassa kaupungissa osuimme kauppaan, joka möi muovisista katumainoksista ommeltuja kasseja, reppuja ja pussukoita.
Tämmöinen kassi lähti vaikean valinnan jälkeen kotiin mukaan. Kassin saa "kiinni" tarranauhoilla ja sisäsivussa on lenksullinen nauha, johon avaimet voi kiinnittää.
Tämäkin on paikallista kierrätystä; tölkistä taiteltu (tuhka)kuppi eurolla katukauppiaalta. Luxus-versiossa tuohon päälle oli laitettu tölkin aukollinen yläreuna jotta tuhkat eivät pääse lentämään pois.1 kommentti:

  1. Ihania päällysteitä henkareille, noita on hyvä pitää esillä :)

    VastaaPoista