torstai 29. toukokuuta 2014

Mitä meille kuuluu

Mitäs meille.
Edelleenkin vaan remonttia.
Parissa päivässä ammattimiehet kaivoivat alakerran rempattavien tilojen lattiat auki. Sitten paikalla kävivät putkimiehet ja sähköpojat. Lopuksi remppamiehet  lisäsivät kapillaarikatkot ja eristeet.
Sitten tuli betoniauto ja lisää miehiä. Muutamassa tunnissa meillä oli uudet lattiat saunassa, kylppärissä ja kodinhoitohuoneessa. Nyt on odotettava pari kuukautta kuivumista.
Onneksi puuhaa riittää yläkerrassa.
Hehkuttelen sillä, että pian on käsitiskin aika ohitse. Fairy ei todellakaan pidä käsiäni posken pehmeinä kuten mainos silloin joskus lupasi.

  
Tosin  ennen tiskikoneaikaa elämme ilman minkäänlaista tiskiä (jos vessatiskiä ei lasketa) kuukauden päivät  nyt kun keittiötä rempataan. Meillä oli  tänään käytössä nimikkomukit harjoituksen vuoksi ja kerta-astioitakin olen jo hankkinut.
 Keittiön purku on siinä vaiheessa, ettei täällä enää pitkään ruokia laitella. Jos kelit sallivat (ei hyvältä näytä) meillä grillataan ja syödään mikroaterioita olohuoneessa, jossa jääkaappikin jo on.
Retkimeininkiä siis.

I

1 kommentti:

  1. Tsemppiä keittiöretkeilyyn! Meillä on tänään palattu lähes normaaliin ja niiiiin IHANAAN keittiötoimintaan lähes kolmen viikon evakon jälkeen. Remontti kesti 1½ viikkoa, mutta tietysti jo edellinen viikko meni keittiötä tyhjentäessä ja purkaessa. Jääkaapit olohuoneessa, pakastin eteisessä, mikro ja minilevy kodinhoitohuoneessa.... nimikkomukeja (aina hukassa!) ja yhä sekaisemmaksi käyvä huusholli.... Mutta nyt siis onneksi jo voiton puolella, tosin paluukin kestää aikansa, kun tavarat hakevat paikkojaan uudistuneessa keittiössä :). Kyllä kannatti!

    VastaaPoista