lauantai 30. kesäkuuta 2018

Pieni kuivausteline. Tai romunkeräysteline

Aikaa sitten tuunasin vanhasta henkarista ja vanhoista pyykkipojista kuivaustelineen märille pipoille ja lapasille niin että voisin kuivattaa koiralenkillä kastuneet varusteet takan lämmössä.

Vempele on ollut tosi toimiva ja kovassa käytössä. 
Sellaisen tein myös askarteluhuoneeseen kaiken maailman romppeille...

Netissä olen nähnyt samankaltaisia viritelmiä jotka on tehty vyyhdinpuista. Minulla on paritkin vyyhdinpuut mutta ne ovat aika suuret ja sitäpaitsi käytössä. Niinpä en paljoa aikaillut kun kirpparipöydässä oli kahdet "kudinpuut" euron ja kahden hintaan, vaan sujautin ne koriini.

Hieman kärsineet ja pientä fiksausta vailla ne olivat mutta juuri passelit tähän tarkoitukseen.

Aloitin noiden pienempien tuunauksesta.
Niiden päähän piti tehdä ripustuslenkki ja lenkille oma kappaleensa sillä näistä puista puuttui kokonaan tötterö tuolta päästä ja tukikeppi oli päästä hieman haljennut.
Onneksi romulaatikosta löytyi vielä äidin vanhoja puisia pyykkipoikia. Nämä vanhat ovat tosi tukevia nykyisiin puisiin verrattuna sillä näissä on tuo metallinen kiekura molemmilla puolilla.
Pyykkipoikiin porasin reiät ja ripustin ne paikoilleen.

 
Enpä tiedä mitä Neiti Vieno Välikivistö Karvian Sarvelasta tykkäisi vyyhdinpuittensa uudesta käyttötarkoituksesta mutta minä olen tyytyväinen lopputulokseen.Saattaa olla että näille olisi käyttöä askarteluhuoneessakin.
Toistaiseksi ne ovat vallanneet henkariviritelmän paikan eteisen katossa.


2 kommenttia:

  1. Moi Tuija!

    Laitoin jo kommenttia tuonne kolmisen vuotta vanhaan tekstiisi Artekin sohvasta! Mutta koska oli jotain teknisiä ongelmia, kysynpä uudelleen myös tässä: Miten uusitte nuo sohvatyynyt? Saako niitä valmiina jostain, vai tilasitteko mittatilaustyönä? Meillä on reilut 30 vuotta vanha samanlainen sohva, jonka ostimme käytettynä naapuriltamme. Kankaat on jo uusittu, mutta sohvatyynytkin pitäisi jossain välissä. :) Kiitos avusta!

    t.Riikka

    VastaaPoista
  2. Hyvin oot keksiny tehä kuivaustelineen. 🤗 Sille on aina käyttöä ja niitä on aina liian vähän.

    VastaaPoista