maanantai 6. elokuuta 2012

Pari aasinsiltaa

Sohvan paikka olohuoneessa on isojen ikkunoiden alla. Ei ollenkaan hassumpi paikka ainakaan Oton mielestä, sillä selkänojalle kiipeämällä näkee tielläliikkujat. Ja siitäkös koiranpojalle on hupia...
Sohvan selkänoja altistuu tuossa paikassa auringolle eli haalistuu. Vielä tässä vaiheessa sohvan verhoilun uusiminen ei ole ajankohtaista ja haalistumista olen estellyt levittämällä vanhan päikkäripeiton sohvan selkänojalle.
Kun muuttaa, tulee tehtyä inventaariota esimerkiksi lankavarastossa. Vaikka säännöllisesti olen neulovinani jämälangoista, on niitä silti PALJON. Niin paljon, että niistä voi helposti neuloa vaikkapa tuommoisen auringon haalistusta estävän peiton.
Tämän kaltaisen olen neulonut (neljä vuotta sitten?) aikaisemminkin mutta sinisävyisistä langoista. Nyt mukana on ruskeaa ja värien vaihtokohdat selkeät. Neuloin siis 7 kpl raidallisia kaulaliinoja yksin- tai kaksinkertaisella langalla ja virkkasin ne sitten yhteen. Reunaan vielä reikärivi koristukseksi.
Peiton koko on 185cm x 145 cm mutta ihan koko jättilaissohvan selkänojaa se ei peitä. Vaan se ei estä torkkuja kyttäilyn välillä.


3 kommenttia:

 1. Todella kaunis peitto! Oikeestaan on tosi nerokasta tehdä pitkät kaulaliinat, ei olis tullu mulle mieleen :) Luulin eka, että tuo on paloista kasattu.. Kiitti vinkistä!
  Voi pientä vahtipalleroa, koira on niin ihana kun on tuolla lailla kerällä.

  VastaaPoista
 2. Onpa upea peitto ja fiksusti tehty!

  VastaaPoista
 3. Todella hieno peitto, sopii hyvin sohvalle ja näyttää olevan sävy sävyyn vahtikoiran kanssakin :)

  VastaaPoista