sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Neulehommia

Alunperin oma blogini oli neuleblogi. Oikeastaan sukkablogi. Niin innolla neuloin sukkia ja siinä sivussa tuli valmiiksi pipoja ja lapasia ja huivejakin. Vähitellen blogimaailmani laajeni käsittämään jos jonkin alan tekemis-blogeja ja sillä tiellä ollaan edelleenkin. Vaikka tämä meidän perheen ykkösharrastus, remontointi onkin joulun alla syönyt aikaa kaikelta muulta tekemiseltä...
Joulupaketeihin en tänä jouluna juuri käärinyt sukkia. Omia ompeluita kuitenkin ja yhden punaisen Jaques-pipon. Se toinen jäi kesken ja loppiaisen kunniaksi neuloin sen valmiiksi. Siitä tulikin sitten tonttumyssy ensi joulua varten.
Joulun alla saimme yläkerran työhuoneen valmiiksi ja nyt kun jouluhommat ovat ohi, olen purkanut sinne ullakolla odottaneita laatikoita. Ja huomannut, että tässä huushollissa ON lankoja. Niin paljon, että nyt on keksittävä semmoisia lankatyöprojekteja, jotka verottaisivat lankavarastoa oikein kunnolla.
Tämä huivi, Baktus, jonka reunat huolittelin virkkaamalla, ei paljoa lankavarastoa pienentänyt. Mutta ihana huivi tästä Pajukannan tilan itsevärjätystä ohuesta villalangasta tuli. Langan ostin Tampereen kädentaitomessuilta. Miten vaikeaa oikean värisävyn saaminen kuvaan onkaan. Tuo ylempi kuva on lähempänä oikeaa väriä, tummaa sinistä ja vihreää


2 kommenttia:

  1. Kaunis! Ja tuo väri on upea! Tuon ohjeen löytänee varmaan googlaamalla tuo nimi..? Itselläkin voisi olla moiselle käyttöä!

    VastaaPoista
  2. Ihana huivi ja kivan värinen :)

    VastaaPoista