sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Keittiöstä kammariksi

Yläkerrassa oli siis alunperin keittiö ja kaksi huonetta, eteinen ja pieni vessa. Nyt lähes vuoden tiiviin ja vähemmän tiiviin rempan jälkeen viimeinenkin huone, keittiö, alkaa olla rempattu uuteen uskoon. Keittiön kaapit purettiin, putket tulpattiin ja koko huone sai uudet pinnat; seinät, katon ja lattiat. Sekä listat. Myös sähköt uusittiin kuten muuallakin yläkerrassa.
Nykyisin tässä näyttää tämmöiseltä:
Keittiön toisella seinällä oli vanha komerorivi. Se olisi ollut kiva säilyttää....
...mutta kylppärin putkihommien vuoksi meni tuo oikean puolimmainen komero purkuun ja vintin ovi siirrettiin samaisen kylppäriremontin, laajennuksen, vuoksi eteisestä tuohon vasempaan nurkkaan. Niinpä tässä näyttää nyt tämmöiseltä:
Keittiöstä oli suora käynti eteisen lisäksi olohuoneeseen, nykyiseen työhuoneeseen. Se laitettiin tarpeettomana umpeen. Alakuvassa oleva ovi johtaa toiselle vintille (niitä on kolme, niitä vinttejä).
Oviaukon paikalle ruuvattiin naulakko remppavaatteille.
Toisella puolella, siellä työhuoneessahan, on oviaukossa tämä hylly...

Keittiöstä tuli siis kammari. Telkkarihuone Akelle ja vierashuone yöpyville ystäville. Kunhan sisustaja vielä saisi inspiraation (eikä raapsuttelisi ulkona ja järjestelisi autotallia ja varastoa ja vaatekomeroita...):
Verhokangas odottaa ompelukoneen vieressä, matto on ostettu ja viime kesänä maalaamani jalkalamppu tulee myös tuonne. Mutta sänky odottelee kaupungissa varastossa kuljetusta, tv-taso olikin maalin tarpeessa ja on nyt autotallissa odottamassa muodonmuutosta. Ja se telkkari on vielä kaupassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti