maanantai 6. toukokuuta 2013

Molemminpuolista hyvää

Vuosia sitten innostuin ompelemaan parisängyn päiväpeiton tilkuista. Tilkut leikkelin (miesten) sini-valko-raidallisista ja -ruudullisista paidoista. Siinä huumassa tilkkuja tuli hamsteroitua enemmänkin ja niistä tein lopulta kaksi peittoa. Ja tilkkuja jäi. Askarteluhuoneen kaappeja järjestellessä löysin  pinon valmiiksi ommeltuja tilkkurimpsuja. Pois en niitä raatsinut heittää ja sopivaa käyttöä keksin niille kun Facebookissa törmäsin Nuppupeittohaasteeseen. Keskosvauvoille lahjoitetaan pieni peitto pitämään vauva lämpimänä. Melkein 22 vuotta sitten meillekin syntyi pieni keskosvauva, joten tämä haaste osui ja upposi.
Kuusi pientä peittoa sain tehtyä noista tilkuista lämmittämään pikkuisia. Toivottavasti niistä pienistä kasvaa yhtä ihania isoja poikia (tai tyttöjä) kuin meidän Jussista.

1 kommentti:

  1. Voi miten ihanat ovat!! Itsekin osallistuin tuohon hankkeeseen jokunen vuosi sitten... Missähän peittoni nyt onkaan ja kenelle tuli käyttöön... Vuosi takaperin hyvälle ystävälleni syntyi kaksi pienenpientä keskosta ja he saivat myös lahjoitetut peitot. Tälläisen goodwill on niin "helppoa" ja taatusti kaikille tulee hyvä mieli!

    VastaaPoista