lauantai 19. lokakuuta 2013

Ylistys jämälangoille vol II

Juuri ennen syyslomareissulle lähtöä päättelyä vaille valmistui tämä jämälankaprojekti. Yllätys yllätys; raitahuivi! Tai oikeastaan tämä on jämäkerätyö;Maijulta perimässäni (kiitos<3) pussissa oli kolme kerää harmaata alpakkalankaa. Niitä en villatakkiin raatsinut laittaa. Niin pehmeitä ne ovat että poskea vasten ne piti saada. Kolme kerää eivät ihan huiviin riittäneet vaan piti vielä pari hakea kaveriksi...

Mutta sittenpä sain langoista vielä piponkin. Sopivasti lämmittämään kotimaan talvessa. Pariisissa oli lähtöpäivänä lämmintä + 18 astetta!
Oli kuitenkin ihana tulla kotiin. Tarmonpuuskassa (positiivinen pms-oire?) olen tyhjentänyt alakerran vaatehuoneen remppaa varten, kokeillut uusia maalimalleja (edellisestä kerrasta viisastuneena ostin pari pientä maalipurkkia) työhuoneen seinälle, viritellyt Pariisilaiselta kirpparilta mukaan tarttuneen lyhdyn eteiseen ja muutenkin vaihdellut "dekoratiivisten elementtien"paikkaa puhumattakaan keittiönkaappien siivoamisesta. Ihan vaan siitä ilosta, että ollaan taas kotona!

1 kommentti:

  1. Ei vitsit - hiukka erilaista kuin haravahommat mökeillä - ihan pikkasen kade reissusta ;)
    Ja onhan lutusen tuubi&pipo!

    VastaaPoista