tiistai 4. elokuuta 2015

Ennen ja melkein jälkeen

 
Välillä tuntuu ettei tämän kesän "pikkuremppa" edisty ollenkaan. Valmistumisesta nyt puhumattakaan.
Eipä sitä oltaisi rempan alkaessa uskottukaan kuinka hidasta pipertämistä viileän kellarikerroksen eristäminen pintaremppoineen on. Siis pintaahan tulee nopeasti mutta voi pojat, ne pohjahommat! Puhumattakaan niitä edeltävästä purkurupeamasta.
 
Nyt alkaa siellä täällä näkymään jotakin valmistakin. IHAN valmista ei ole vielä missään. Sattui nimittäin taas niin että remppa vähän levisi ja siihen liittyi sitten semmoista odottelua ja lisäpuuhaa. Ja näin kesällä esim. määrämittaisten ikkunoiden toimitus ei tapahdu viikossa eikä kahdessa. Niitä paria kellarin ikkunaa odotellaan edelleen.
 
Kesän tärkein remppakohde (?) oli alakerran portaikon siistiminen. Ja eristäminen.
Ensin purettiin. Sitten tehtiin koolaukset uusiksi eristeitä ja levytystä varten. Sitten levytettiin. Ja vaihdettiin ikkuna. Ja sitten menikin ihan hurjasti aikaa tasoittamiseen. Kas kun nuo portaikon katossa näkyvät yläkerran portaat eivät olleet mikään nopea homma levyttää niin arvatkaapas kuinka paljon aikaa meni ruuvin reikien ja kaikkien kulmien siistimiseen??
Sitten oli maalaushommien vuoro. Tänä aamuna käsittelin rappuset lopulliseen asuunsa. Teipitkin on vielä paikallaan kun oli pakko ottaa valokuva.
Mikä ero entisen oranssinkukertavan värityksen (ja epämääräisen naulakkoviritelmän) ja nykyisen seesteisen valkoisen ulkoasun välillä!!
 
Kunnes portaikko on taas täynnä sitä ja tätä...?
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti