lauantai 23. tammikuuta 2016

Tammikuun neulepläjäys

Olen viettänyt tikkutammikuuta. En tipatonta sillä glögejä on vieläkin vähän juomatta mutta puikot ovat suihkineet normaalia vilkkaammin kiitos pakkasten joiden ansiosta sohvannurkka on vetänyt kovasti puoleensa iltaisin.

Sukkia on syntynyt mutta jotakin muutakin.
Kuten esimerkiksi nämä lapaset.
Oikeastaan ne ovat melkein kuin tilaustyö. Äidin ystävätär oli ihaillut äidille jokunen vuosi sitten tekemiäni huovutettuja lapasia joihin olen kirjonut vähän sitä sun tätä.
Ystävätär sai sitten lähes samanlaiset.


Mulla on kyllä vino pino pipoja mutta yhtään kirjoneulepipoa mulla ei tainnut olla.
Ennenkuin neuloin tämän Dropsin ilmaisohjeella ja tietysti Dropsin Alpakasta.


Työkaverini, sama joka vinkkasi tuosta Rosewater-huivista, sai minut innostumaan muistakin Janina Kallion huivimalleista. Koska siihen hätään ei ollut sopivaa lankaa ja oli viikonloppu, purin vanhan käyttämättä jääneen Baktus-huivin ja neuloin siitä Paddington`s Garden -nimisen huivin.

Huivi on väriltään sinivihreä. Ihana, uskokaa vaan, vaikka valokuvaustaitoni eivät riitäkään vangitsemaan oikeaa värisävyä.


Niitä "terapiasukkia" on valmistunut melkein neljä paria.
 

Nämä ovat naiskokoisia sukkia ja jos varsien kapea linja ihmetyttää niin kerronpa että näissä kaikissa kokeilin vartta jonka takaosa on joustinta istuvuuden vuoksi ja etuosa sileää neuletta jossa langan kuviot pääsevät mielestäni kauniimmin esille.
Kunhan saan tuon yhden sukan vielä valmiiksi, siirryn miessukkiin. Kas kun nämä pakkaset ovat ajaneet Akenkin käyttämään villasukkia ja toisin kuin minun sukkalaatikostani hänen laatikostaan löytyy vain yksi ohut villasukkapari...1 kommentti:

  1. Oi että, miten kauniita neulomuksia! Nuo lapaset <3 kertakaikkiaan!
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista