lauantai 18. helmikuuta 2017

Keittiö


Nukkekodin keittiön kalustus alkaa olla valmis. Vaikka ihan valmis se ei ole ehkä koskaan sillä niin kivoja kokeilua vaativia ideoita tuolta Pinterestistä aina ilmoille putkahtelee.
Ostokalusteita keittiössä ovat keinutuoli ja pirtin kalusto. Muut olen itse askarrellut; tiskipöydän "se juttu" oli allas jonka tein ksylitolipastillirasian puolikkaasta (ja ostohanasta), hellan levyt ovat magneetteja, jääkaapin oven kahva on mustekynästä ja pitihän tuommoista lautashyllyäkin kokeilla tiskipöydän yläpuolelle.


 Itse en erityisemmin tykkää silittämisestä mutta kun löysin ohjeen silityslautaan niin tein sitten semmoisenkin.
Keittiön kaapit ja laatikot eivät aukea joten jonnekin aterimet piti saada. Aterinlaatikko on pahvista askarreltu mutta leikkuulauta on puuta.


 Keittiön seinille rakentelin useita hyllyjä sillä niihin saisi sitten kivasti laitettua kaikenlaista pientä. Tämän hyllyn koukut taivuttelin rautalangasta.

Hellan yläpuolella on hylly paistinpannulle ja kattilalle. Kattila, kuten suppilokin ovat omaa tuotantoa. Tässä hommassa oppii kyllä katselemaan kaikkea pientä kotona olevaa rompetta uusin silmin. Tuo kattila on tehty kynttiläkupista ja hakasista! 


Keittiöön piti saada työtasoja joten rakensin irrallisen saarekkeen jonka "paneloin" ohuilla askartelutikuilla.


Ystävätär on ollut aika innoissaan tästä nukkekoti-innostuksestani ja hän ajatteli että kyllä se reipas Tiina-tonttu tarvitsee kodin kunnostus ja -remppahommiin työkaluja joten nyt tuolla keittiössä on sitten työkaluja joka lähtöön... Ihania!

 Ja tykkää se Tiina kuulemma hiihtämisestäkin:
Nyt pitäisi innostua keksimään mattoja ja valaisimia tähän taloon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti