sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Vessa josta tulikin kylppäri

Tiina-tontun taloon piti tulla ihan tavallinen pieni vessa. Siis allas ja pytty, joku pieni hylly lisäksi. Nukkekotikirppiksellä oli myynnissä edulliseen hintaan kuitenkin koko kylppärisetti peileineen ja ammeineen joten suunnitelmiin tuli muutos. Vessasta tulikin kylppäri.

Takaseinälle printtasin netistä nyt niin trendikästä Marokkolaistyylistä kaakelia ja ammeeseen tuunasin suihkun grillitikusta ja vanhasta korvakuulokkeesta.
Kattolamppuna on L´Occitanen metallinen tuoksupallo jonka sisälle laitoin pienen led-valon. Kullan värisenä se tuntui sopivan tyyliin mutta jo nyt olen nähnyt Pinterestin viettelyksissä lampun joka sopisi ehkä vielä paremmin...

Hyllyn rakensin niin että sain sen mahtumaan tuonne takanurkkaan. Sinne nypertelin purkkeja ja pari varapyyhettä.


 Pikkuisen alkoi homma ryöstäytyä lapasesta kun nukkekotikauppa tuli käymään kaupungista; kylppäriin hankin Tiinalle ja Kallelle hammasharjat ja-tahnaa sekä henkilövaa´an.
(Ja paljon muuta , mikä saiAken pyörittelemään päätään. Hän rauhoittui kyllä kun muistutin miten paljon edullisemmaksi tämmöisen pienen talon sisustaminen tulee verrattuna siihen että alkaisin uudelleenjärjestelemään meidän taloa...)

Kultakrumeluurien vastapainona tässä kylppärissä on rouheat rautalangasta väännetyt koukut pyyhkeille ja vessapaperille.

Ammeen yläpuolella on hyllyllinen kylvyssä tarvittavaa tavaraa, saippua ja erilaisia shampoita ja kylpysuolaa. Helmistä, napeista ja rikkinäisistä koruista väkerrettyjä kaikki. Pinterestin innoittamana tietysti.

Lehtisahan terä on tylsynyt niin että piti hankkia uusi mutta se olikin hieman haasteellisempaa. Tilaus on vetämässä nyt lopulta nettikaupassa mutta odottavan aika on piiiiitkä. Siispä värkkäilen sellaista, johon sahaa ei tarvita kuten löylykiulun (kauha on ostettu, samoin vati) ja pienen lyhdyn.

Muihinkin huoneisiin on paljon jo paljon valmista. Erityisen ylpeä olen pianosta jonka tein netistä löytämäni ohjeen perusteella vain hieman soveltaen. Kun ne sahanterät tulevat, pääsen väkertämään pianojakkaran.


2 kommenttia:

  1. Vau kun kaikki nuo sinun tekemät ovat hienoja, sä oot taitava. Kaikki kuin oikeita, vähän vain pienemmässä koossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Olen itsekin aika yllättynyt siitä kuinka jaksan näperrellä tämmöistä pientä koska olen ehdottomasti suurten kokonaisuuksien suurpiirteinen ihminen enkä ollenkaan pienen tarkan pipertäjä mutta näin sitä vaan löytää vielä tässä iässäkin itsestään uusia ulottuvaisuuksia. Ja pakko tunnustaa; paljon on mennyt roskakoriinkin näitä pieniä värkätessä ja arvaapas minkä näköiset mun sormet on kun ei pikaliimalla liimailu aina ihan onnistu!

      Poista