sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Kirjanmerkki

Meillä luetaan paljon ja kaikenlaista.
Mulla saattaa olla muutama kirja kesken yhtä aikaa; joku vakavampi ja sitten hömppää. Ja yleensä aina iltalukemisena sängyn vieressä on myös yksi iltasatukirja. Siis semmoinen hyvänmielen katselukirja.
Kirjanmerkkejä siis tarvitaan ja niitä meiltä myös löytyy kun oikein pengotaan. Yleensä niitä ei sitten tarvittaessa löydy vaan kirjan väliin pujahtaa joku paperilippu tai kuitti. Tylsää.
Netissä (taas!) oli hauska kirjanmerkki (jonka olin jo aiemminkin nähnyt). Siis tämmöinen kirjan väliin litistynyt hiirulainen.
 

Olisi tähän ollut ohjekin mutta tämän ja sen kaverin, joka majailee Aken kirjan välissä, virkkasin  kuvan perusteella vähän sinnepäin.


Kun kehuin että niitä kirjanmerkkejä kyllä löytyy niin oli ihan pakko vähän penkoa ja tämmöinen kasa niitä sitten löytyi:
On omatekemää, saatua ja matkamuistoksi ostettua.


En harrasta matkamuistojen ostelua reissuilta mutta välillä löytyy joku pieni kiva tavara jota ihan oikeasti tulee käytettyä. Kuten nuo kirjanmerkit. Ja Portugalin kukko vessan oveen. Ja saippua-astia Istanbulista. Ja emalinen vesimuki Prahasta tiskipöydälle. Ja...no taitaa niitä sittenkin aika lailla löytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti