maanantai 8. heinäkuuta 2013

Miehekästä pitsiä


Kirpparilla oli myynnissä upea kalalangasta virkattu pitsipeitto. Ihan hävetti ostaa se parillakympillä. Siis parilla kympillä jonkun käsin virkkaama peitto! Eikös nuo langatkin maksa enemmän? Hintaa selitti kyllä vähän peiton väri.
 Nimittäin hieman epätasainen räväkkä pinkki.
Aikani peittoa olohuoneen pöydällä tuijoteltuani aloin kyllä oudosti viehättymään väristä, joka ei kuulu lemppareihini. Perhesovun nimissä kuitenkin toteutin alkuperäisen suunnitelmani peiton värikylvystä: Kolme pakettia Dylonin mustaa koneväriä.
                         Peiton olin ostanut  Aken huoneen/telkkarihuoneen verhoksi.
Sinne ei kuulemma mitään pinkkiä kaivata. Ja hieman arveluttaa, saako pitsiverhokaan, edes musta, sinne jäädä. No sitten siitä tulee tyylikäs päiväpeiton puolikas tai huolettomasti sohvalle heitetty päikkäripeitto. Sinne telkkarihuoneeseen...?
Hienosti minusta sopisi tuo pitsiverho ainakin verhotankoon ja nipsuihin. Nekin olen aikaa sitten löytänyt kirpparilta ja säilönyt. Siis selvästikin juuri tätä taloa varten.


1 kommentti:

  1. Olisi ollut mielettömän upea pinkkinäkin :) Mietin vain, että onkohan se alunperin ollut pinkki? Jos joku on valkoisen langan joskus värjännyt...? Upea se on tosin mustanakin, hieman jopa syntinen :D

    Edullisesti sait kyllä peiton, itsekin olisin kyllä ostanut silmää räpäyttämättä :) Onnittelut löydöstä!

    VastaaPoista