keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Tervetuloa!

Pääsisäänkäynti on vihdoin valmis!
Näyttää vähän erilaiselta kuin reilu vuosi sitten kun yläkerran remppaa aloitettiin; vanha ovi ja kattokin tummunutta paneelia. Niin ja sitten nuo kaikki romut...
Tai sitten tämä vaihe kun rappuset eivät kestäneet siirtoa salaojituksen tieltä ja etuovesta ei ollut sisäänkäyntiä ollenkaan:
Talo on maalattu, meillä on uusi ulko-ovi, sisääntulo on saanut uuden valkoisen paneelikaton ja rappuset ovat uudet, pesubetonilaatoin päällystetyt. Myös kaiteet on maalattu uudelleen. 
Piha on päällystetty perinnekivellä ja seinän vieressä on pyöreitä kiviä istutettuna kivituhkaan tai ilman kivituhkaa. Paikasta riippuen.
Tämmöisen kukkapylvään löysin kirpparilta ja valkoiseksi maalattuna se sopii hyvin koristamaan portaita.

Taannoin hehkutin kaatislöytöä, rottinkinojatuolia, josta oli tarkoitus tehdä kukkapenkki omenapuun alle. Ei tullut siitä kukkapenkkiä mutta tästä tuolistapa tuli!
Pientä laittoa siinä vielä on; pitäisi sahata vanerista siihen semmoinen "pöntön pienentäjä" tukemaan tuota ruukkua.

Pihakiviä, kaarrepaloja jäi yli puoli lavaa ja niille olen miettinyt käyttöä. Ahkeran kaivamisen (helkutin savimaa) ja sen jälkeen täyttämisen (onneksi on paljon hiekkaa ja styroksin kappaleita!) jälkeen pääsin näpertelemään tämmöisen penkin paikan.
Seurana kivihommissa minulla on ollut remppamiehiä rakentamassa meille autokatosta.
Ja kuten näkyy; siellä rakennuksen takana pilkottaa jo seuraava urakka... Ensimmäinen multakasa...


1 kommentti:

  1. No tulihan kutsuva sisäänkäynti! Näyttää hyvälle. Eiku tsemppiä multakasan kans :)

    VastaaPoista