sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Aina on aikaa vielä yhdelle kurssille...

Kansalaisopistolla on järjestetty jo useampana vuonna kierrätyspunontakursseja. Niitä kahvipusseista koreja -kursseja. Enpä olisi uskonut, että semmoiselle ikinä osallistuisin. Eikä nytkään houkuttimena ollut kauppakori Kultamokka pusseista vaan tämä:

Näin messuilla (ulkomaisista)sanomalehdistä punotun korin. Se jäi silloin ostamatta enkä googlettamallakaan löytänyt enää sen tekijää joten ainoaksi mahdollisuudeksi jäi tehdä semmoinen kori itse. 
Kuuden illan kursseilla opeteltiin useita erilaisia punontatekniikoita mutta minä keskityin näihin perinteisimpiin. Kierrätyshengessä tein selvää yläkerran tapetinjämistä.

Kahvakin on kierrätyshenkinen; kirpparilta löytynyt nähkavyö ja tässä toisessa housuhenkari.

 Kun tapetit oli käytetty (melkein) kokeilin remppahommissa käytettävää vahvaa suojapaperia.
Nelinkertaiseksi taitetuista soiroista  tuli tämmöinen kodinhoitohuoneen naulakkoon tarkoitettu säilytin


Käsityökorin tein näppivoimia koettelevasti kahdeksankertaisista soiroista.

Ja minäkö pystyin olemaan kurssilla kuutena iltana sortumatta ihanalta tuoksuviin kahvipusseihin?
No en pystynyt.
Punoin blingblingiä elämääni:

 Nyt yritän saada Oton syömään nappulansa reippaasti sillä nappulapussit ovat valkovoittoisia tuollaisia muovitettuja kuten kahvipussitkin ja niistä voisi saada kivan kauppakorin. Nuo paperiset kun eivät kestä kosteutta.
 

 


1 kommentti:

  1. HIENOJA!!!siellä ollut oikea koritehdas..tuli ihan mieleen kun joskus lapsena kävin vanhempien kanssa tuohityökurssilla.tekis mieli opetella punomaan kans ovat niin hyvännäköisiä säilyttimiä nuo paperiset.

    VastaaPoista