keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Mitä tekis?

Kun ulkona sataa, eikä pihalle pääsee maalinpoisto- ja hiontahommiin ja toimistoon ei mahdu enempää ovia kuivumaan, on tyydyttävä pikkutuunauksiin.
Vanhassa naulakossa koukut olivat niin lähekkäin, että otin joka toisen pois ja autotallista löysin kasan todennäköisesti laatikoiden etulevyjä, joista kaksi pääsi naulakon pohjiksi eli ruuvasin ylimääräiset koukut niihin. Sitten vaan maalia pintaan ja nyt odotan, että Akella on aikaa asentaa naulakot varaston seinälle. Koukut ovat niin tukevia, että varmasti kestävät isompienkin tavaroitten painoa. Liian nättejä varastoon, tykkäsi Ake...
Luokassa minulla on vanha keinutuoli. Nyt se sai uuden värin pintaansa. Maalauspaikkana yläkerran pölyinen ja puruinen keittiö ei ole maailman paras mutta kun muualla ei ole tilaa!
Kun ostimme tämän talon, sanoin, että kaikki, mitä appivanhemmat (ja Aken sisarukset) eivät halua ja tarvitse, saa jäädä. Aika paljon rompetta jäikin...minulle henkilökohtainen aarreaitta ja kirpputori! Paljon on viety kaatiksellekin mutta aarteitakin on löytynyt. Jo aiemmin tuunasin tästä ullakolta löytyneestä lampunjalasta tyylikkään mattamustan spraymaalilla ja uudella varjostimella. Spreijaaminen oli niin kivaa, että vanha työpöytävalaisinkin sai osansa.
Ja sitten pikkuinen jakkara. Tuo pöytä on alunperin meidän mökiltä. Pelastin sen jalkojensa vuoksi. Nyt kavensin sitä hieman ja laitoin uuden kansilevyn ja sitten taas sitä mustaa maalia.
Iltapäiväksi luvattiin poutaa. Sitä odottelen, että pääsen hiontahommiin. Ovia tietysti mutta myös vanhat Lundian osat ja puuhyllykkö pitäisi hioa maalauskuntoon...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti