sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Pieniä juttuja

Kodinhoitohuoneen ja kylppärin välissä on pannuhuone. Tai tekniseksi tilaksi tuota kai nykyisin nimitetään. Sen remppaaminen  jäi kesken kun jouluksi saimme saunaosaston ja kodinhoitohuoneen valmiiksi ja iski se kuuluisa remppaväsymys.

Pikkuhiljaa Ake on saanut tuon ikkunaseinän eristettyä (seinä on täynnä kiinteitä putkia, joten eristelevyt piti silputa aika pieniksi palasiksi jotta ne saatiin putkien alle), tasoitettua ja minä sitten maalattua. 
Lattiassa on vesieristys ja kaakelit saumattuna. Vain silikonit puuttuvat. Ja listat kylppärin oven ympäriltä. Ja sisustus.
Pikkuhiljaa olen näperrellyt noita pienempiä sisustusjuttuja valmiiksi ja eilen sitten kiinnitettiin niitä paikoilleen. Niin kuin tämä kuivausteline ja sen maisemoiva puunaulakko. Idea on Pinterestista.

Jo viime talvena väkersin puisen oskarin oksan Aken salivaatteiden kuivatukseen. Vanhempaa tekoa on myös tuo lankarullista tehty naulakko siivousvälineitä varten. Puinen laatikko etualalla on yhden putkihässäkän kotelointi ja semmoisia pitäisi väsäillä lisääkin. Kattoon kiinnitettiin Ikean tanko hikisten urheiluvarusteiden kuivattamista varten. Ikean pyyheteline on piilotettuna kaukolämpölaatikon taakse ja siinä on tarkoitus kuivatella riepuja katseilta piilossa.

Kunhan saadaan silikonit paikoilleen niin voidaan sisustaa lisää; siivouskomero ja mankeli haluavat myös tänne...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti